PDF-XChange Viewer: Ανάγνωση PDF αρχείων και δημιουργία σημειώσεων

To PDF-XChange Viewer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης PDF αρχείων. Πέρα από την ανάγνωση, σας προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε κείμενο, σημειώσεις (sticky notes) και υποσημειώσεις άλλων ειδών. Τα επεξεργασμένα κείμενα μπορείτε να τα σώσετε ως αρχεία τα οποία είναι συμβατά με τον στάνταρ Adobe PDF reader. Το πρόγραμμα επιπλέον περιλαμβάνει λειτουργία ζουμ σε επιλεγμένες περιοχές, όπως επίσης επιλογές για εξαγωγή εικόνων και κειμένων, μετατροπή κειμένου σε εικόνα κ.α.

Ακόμα περισσότερες λειτουργίες περιλαμβάνει η Pro έκδοση.
Στη δωρεάν έκδοση, πολλά στοιχεία μενού θα επισημαίνονται με ένα ειδικό δείκτη που υποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απαιτεί PRO άδεια χρήσης 
Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα PRO χαρακτηριστικά, αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην διαλέξετε την "Ενσωμάτωση Σχολίων" (Flatten Comments) στο PDF, αν δε θέλετε να εμφανιστεί το υδατογράφημα στις πάνω γωνίες της κάθε σελίδας του εγγράφου. Όταν ένα έγγραφο έχει το υδατογράφημα, δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί. Οπότε καλύτερα να σώσετε ένα αντίγραφο του αρχικού PDF πριν δοκιμάσετε τα PRO χαρακτηριστικά σε έναν Viewer χωρίς άδεια.
Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε και portable έκδοση του viewer. 
Προσοχή: Εγκαθιστά το Ask toolbar, εκτός αν το αποεπιλέξετε.


Μέγεθος: 14 MB
Κατεβάστε το PDF-XChange Viewer

2 σχόλια:

Drake είπε...

Υπάρχει και αυτό εδώ το link που βρήκα (για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω)..
http://www.youtube.com/watch?v=RPoFrQQym_M
Προσωπικά το δοκίμασα στην portable Version 2.5.196 και ελευθέρωσε τους περισσότερους περιορισμούς στις extra λειτουργίες του προγράμματος, εξαφανίζοντας τα προειδοποιητικά μηνύματα για demo και το δείκτη PRO όπου υπήρχε στο μενού.
ΟΜΩΣ άμα διαλέξετε την "Ενσωμάτωση Σχολίων" στο PDF και μετά αποθηκεύσετε το έγγραφο, θα εμφανιστεί το υδατογράφημα στις πάνω γωνίες της κάθε σελίδας. Όπως ακριβώς κάνει και όταν είναι σε DEMO. Προσοχή λοιπόν στη συγκεκριμένη λειτουργία γιατί είναι μη-αναστρέψιμη!!!

kat. είπε...

εμένα όλα αυτά γιατί μου φαίνεται πως περισσότερο σε μπερδεύουν (δηλαδή εμένα μπερδεύουν) παρά σε δυευκολύνουν;;;;;